Probeer Nu! (gratis)

Probeer Workbooks CRM of Workbooks CRM Business Edition nu 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit!

 

Efficiënte workflow

Workbooks stroomlijnt alle processen van offerte tot levering, inclusief de inkoop. De operationele kosten dalen en het serviceniveau aan uw klanten stijgt. Kortom: verbeter de productiviteit van de workflow met:

  1. Orders schrijven
  2. Orderafhandeling en -management
  3. Inkoopmanagement
  4. Facturatiemanagement

 

ORDERS SCHRIJVEN (VIDEO)
Met een druk op de knop kunt u van bestaande offertes een order maken en een orderbevestiging in PDF versturen aan de klant. Uiteraard kunt u ook direct een nieuwe order handmatig invoeren of gebruik maken van de informatie uit uw product- en prijslijsten in Workbooks. Orders kunnen in verschillende valuta worden opgemaakt.

 

ORDERAFHANDELING EN -MANAGEMENT
De status van een order is op ieder moment inzichtelijk. Workbooks kent ‘transactie documenten’ toe aan iedere stap in het proces (offertes, orders, inkopen, facturen, creditnota’s en contracten). Met de rapportagetool maakt u hiermee belangrijke bedrijfsinformatie inzichtelijk, bijvoorbeeld: ontvangen orders versus verstuurde facturen in een bepaalde periode. omzet, kostprijs en bruto marge van orders in één valuta van uw keuze. overzicht van contracten die vernieuwd moeten worden.

 

INKOOPMANAGEMENT
Inkooporders kunnen automatisch worden samengesteld uit uw verkoop orders. U kunt uw leveranciers per categorie vastleggen, inclusief contractafspraken met inkoopprijzen. De rapportagetool geeft bijvoorbeeld inzicht in hoeveel u heeft ingekocht bij een leveranciers en hoe de verkoop van dat product ervoor staat.

 

FACTURATIE MANAGEMENT
Met een druk op de knop maakt u van een order een factuur in PDF of in een Email template. Als u aan meerdere landen levert, is het mogelijk de bijbehorende valuta of BTW-richtlijnen toe te passen. De betaalstatus is ieder moment inzichtelijk. U kunt eveneens betaalherinneringen instellen of de factuurinformatie exporteren naar uw boekhoudprogramma via .scv of .xls.