Probeer Nu! (gratis)

Probeer Workbooks CRM of Workbooks CRM Business Edition nu 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit!

 

Maak marketing effectiever

Maximaliseer de ROI van uw marketinginspanningen door:

  1. Genereren van leads
  2. Managen van leads
  3. Gesegmenteerde campagnes
  4. Meten ROI
  5. Marketing management

GENEREREN VAN LEADS
U kunt uw klantendatabase op alle mogelijke manieren segmenteren om gericht leads te genereren. Bijvoorbeeld:

  • klanten van uw concurrenten of
  • marketingmanagers van bedrijven in de regio Amsterdam met meer dan 100 fte, die in de laatste 6 maanden product X hebben gekocht.

LEADMANAGEMENT (video)
Daarnaast lopen de leads van uw website, zoekmachines of Google Adwords direct het systeem in, aangevuld met informatie via welke campagne ze zijn binnengekomen. Workbooks wijst ze vervolgens automatisch toe aan uw verkoopmedewerkers en de follow-up is meetbaar, net als de effectiviteit van iedere campagne of keyword.

GESEGMENTEERDE CAMPAGNES
Zet uw leads in de mailinglist en stuur ze met een druk op de knop een gerichte en gepersonaliseerde marketingcampagne met de tailor made e-mail templates. Deze correspondentie wordt automatisch toegevoegd aan uw klantcontacthistorie.

METEN ROI /Succes
Workbooks biedt de mogelijkheid zowel het budget als de kosten en de baten van iedere campagne vast te leggen. Per campagne kunt u exact bepalen dat u nog op begroting blijft, wat het heeft gekost en welke leads tot orders hebben geleid.

MARKETING MANAGEMENT

  • De rapportage tool geeft helder inzicht in het succes van iedere campagne, waarmee u de volgende campagne kunt perfectioneren.
  • Agenda- en takenbeheer is nog nooit zo eenvoudig geweest, dus uw medewerkers missen geen enkele kans en u kunt dat ook monitoren.
  • Daarnaast kunt u de inkoop bij en performance van uw marketingleveranciers nauwgezet bijhouden; u weet dus op ieder moment hoeveel budget u nog beschikbaar heeft.